Livskraft fanns aldrig på min världskarta men i morgon för två veckor sedan avslutade jag det bästa året i mitt liv, hittils. Guds vägar förstår vi inte alltid och för mig ledde en väldigt krokig väg till Guds kärlek genom att han ledde mig till Bibelskola Livskraft. Där har jag fått leva med Gud och min fantastiska klass och jag har fått bli en helt ny människa genom Guds kärlek. Jag är inte samma Emilia som flyttade till Ralingsås som jag nu är när jag har flyttat därifrån, och jag prisar Gud för det. Det här året har jag fått spendera med min största och första kärlek - Jesus Kristus. Jag tar med mig så otroligt mycket från det här året och är så tacksam min klass och mina lärare för allt de har gett mig! De har genom att vara sig själva och tillsammans med Gud förvandlat mitt liv. 
 
Det här året har jag fått förstå vad Sann kärlek verkligen är, att jag, som jag är, räcker till och kommer alltid gör det, att Gud inte bara är Gud utan även min Pappa. Jag har fått förstå vad nåden verkligen innebär och hur stor den är och hur viktig den är för mitt liv. Jag har fått finna vem jag är och vem Gud skapat mig till att vara. Jag kom dit som en väldigt bruten individ med väldigt dåligt självförtroende men har nu en säker grund i mig själv och vet vem jag är. 
 
Jag har gått igenom så otroligt mycket det här året och har fått inse och lära mig saker och ett av de ord som får sammanfatta det här året är Upprättelse. Gud har upprättat mig det här året från en kolbit till en diamant genom sin underbara kärlek.
 
Wow, vilket år. Men nu är jag också taggad på resten av livet och vad Gud kommer leda mig. Som sagt vi förstår inte alltid hans vägar men vi vet att de alltid leder till det bästa.
 
Som en av mina ledare sa i sitt tal på avslutningen; Sista dagen på bibelskolan. Första dagen i mitt liv. 
 
 
 
Livskraft, bibelskola,

Kommentera

Publiceras ej