Min familj har en liten söt schäfertik på 4 år som heter Jessi och som är världens underbaraste. Vi tycker verkligen om henne och vi är så glada över att vi fick chansen att få köpa henne. Men det kanske inte ens hade blivit att vi hade fått den möjligheten. Utan människors ingripande, polisens insats och ett hundpensionat så hade vi aldrig fått träffa Jessi. Varför då? Jo för att Jessi kommer från vanvård. 
 
Det finns så många djur som lider i Sverige idag och människan kan vara så otroligt elak mot djur. Vi har fått i uppgift att värna och ta hand om världens djur och det betyder inte att djuren ska få lida. Men dessvärre är det dagens verklighet att djur far illa och serien "Djurskyddarna" som sänds på TV4 just nu är ett bevis på det. 
  
 
Men alla kan vi göra något! Idag finns det flera organistationer som räddar och hjälper olika djur som farit illa och hjälper dem att finna nya hem.  
 
 
Jessi hittade vi via blocket där hundpensionatet hade lagt ut en annons där de hade förklarat allt och vi valde att ta med Jessi hem. Ett beslut vi aldrig ångrat. Vi gjorde en skillnad för Jessi - och du kan göra en skillnad för ett annat djur! 
Djur, Hjälpa, göra skillnad,

Kommentera

Publiceras ej