Många av er har säkert som jag läst Aftonbladet idag, där det handlade om den kristna TV-kanalen, Kanal 10. Förhoppningsvis har ni även blivit lika bedrövade som jag. Att det är så mycket pengar som människor ger för att det tror att de ska bli välsignade ju mer de ger, är helt fel. 
 Guds kärlek kan inte köpas. Den är helt gratis! 
 Du behöver inte ge en massa pengar, bilar, hus, ja allt vad du äger för att få Guds kärlek och välsignelse! Allt du behöver göra är att vända dig till Honom, att ge ditt hjärta till Honom. 
 Välsignelsen innebär inte rikedom och välfärd utan styrka och kärlek. Jesus kom inte till jorden för att ge rikedom och välfärd utan för att frälsa.  I Matteusevangeliet 8:19 står det: "En skriftlärd kom fram till Jesus och sa; Mästare jag vill följa dig vart du än går. Men Jesus sade till honom; rävarna har lyor och himlens fåglar har bo men Människosonen har inget att vila huvudet mot." 

Jesus levde väldigt enkelt, Han brydde sig inte om att ha ett fint hus, en häst att rida på så att Han slapp gå osv. Varför ska vi bry oss om hur vi har det ställt med ekonomi, hus osv?  Jag och min familj har haft ekonomiska problem i flera år men Gud har aldrig lämnat oss, Han har alltid funnits där och hjälpt oss även om vi inte lämnat flera tusen i kollekt och tionde osv. Gud har sett till att vi har tak över huvudet, en bil som fungerar och mat på bordet. Varje dag blir vi ständigt påminda om hur Gud är med oss.  I Matteusevangeliet 6:25-26 - "Därför säger jag till er; Gör er inte bekymmer för ert liv, vad ni skall äta eller dricka, inte heller för er kropp, vad ni skall klä er med. Är inte livet mer än maten och kroppen mer än kläderna? Se på himlens fåglar. De sår inte, de skördar inte och samlar inte i lador, och ändå föder er himmelske Fader dem. Är ni inte värda mycket mer än dem?" 
 
 
 
 
 
 
!, 6:25-26, 8:19, Gud, Kärlek, Matteusevangeliet, ekonomi, förse, gratis, kläder, mat, pengar,